Verstand van vertellen

whiteboard animatie

‘Speedcartooning heeft toch helemaal geen verstand van mijn product of dienst?’ vraag je je misschien af. “Hoe kunnen ze dat dan uitleggen?’ De basis voor elke uitleg-animatie is het script. De basis voor het script is jouw basistekst, die de scriptwriter omtovert tot een waterdicht script met geen woord te veel of te weinig.

Verstand van visualiseren

Als het verhaal stevig in de steigers staat, knippen het script op en zetten het achter elkaar in een soort roadmap van scenes. Dat noemen we het storyboard, waar we de tekenaar op los laten. In deze fase van de animatie wordt het pas echt leuk, want dan ga je de meerwaarde van visual storytelling ervaren.

Bekijk ons portfolio

Op de pagina ‘werkwijze’ wordt stap voor stap uitgelegd hoe de productie in zijn werk gaat. We begeleiden het gehele maakproces van script tot complete uitlegvideo. Speedcartooning heeft inmiddels 10 jaar ervaring en is een kleine studio die alles in eigen hand heeft. Al overtuigd? Ga naar de contactpagina en maak een afspraak voor een intakegesprek waarin we jouw wensen en de (bijna) onbeperkte mogelijkheden van de verbeelding op elkaar kunnen afstemmen.Tot spreeks!

Informatieve Whiteboard-animatie over reorganisatie afvalinzameling Gemeente Amsterdam

EDGE Stadium in Amsterdam offers its tenants and users the highest environmental and innovative standards. EDGE Stadium will have a reduced energy consumption of approximately 70%.